Darus fuvarozás

Darus fuvarozás – húsz éve az utakon

Vállalkozásunk közel húsz éve van jelen a szállítmányozási piacon.

Az alapítástól eltelt idő alatt számtalan fuvarozást valósítottunk már meg országhatárainkon belül és kívül egyaránt.

Szolgáltatásain között kiemelt jelentőséggel bír a belföldi fuvarozás, ezen belül is a komplett és részrakományok fuvarozása, akár darus fuvarozása, illetve kisebb szállítmányozási feladatokat is ellátunk megrendelőink igényeinek megfelelően.

Jelenleg megszámlálhatatlan vállalkozás van jelen a szállítmányozási piacon, azonban a mögöttünk lévő húsz év bizonyítja, hogy minden esetben a profizmusra, gyorsaságra és megbízhatóságra törekszünk, meglévő és új partnereink számára is biztosítjuk a zökkenőmentes szállítmányozást legyen szó akár költöztetésről, áruszállításról vagy éppen darus fuvarozásról.

 

Darus fuvarozás – szakértelem és megbízhatóság

Annak ellenére, hogy a legtöbb megbízásunk a ponyvás gépkocsikkal történő fuvarozást jelenti 1-24 tonnáig leginkább belföldön a darus fuvarozással kapcsolatban is számtalan referenciával rendelkezünk.

Fennállásunk óta széles kapcsolatrendszert építettünk ki, amelyet folyamatosan bővítünk, illetve törekszünk arra, hogy gépparkunk a modern kor követelményeinek minden tekintetben megfeleljen, valamint tökéletes műszaki állapotban lévő saját fuvareszközeink és megfelelően képzett szakembereink jelentik vállalkozásunk profizmusának kulcsát.

A nagyméretű és súlyos rakományok szállítása nem egyszerű feladat, megfelelős szakértelemmel rendelkező munkatársaink számára az ilyen jellegű szállítmányok darus fuvarozása sem jelenhet problémát.

Darus fuvarozás – lehetőségek széles tárháza

Amennyiben nehéz, raklapos áruja szállítmányozására keres megfelelő szolgáltatót forduljon hozzánk bizalommal, hiszen kellő tapasztalattal rendelkezünk darus fuvarozás tekintetében is. Saját tulajdonban lévő gépparkunk segítségével biztosítjuk új és meglévő partnereink számára egyaránt a darus fuvarozást, mely során egyaránt vállaljuk raklapos áru (pl. építőanyagok) daruzását, szállítását, valamint állványok szállítását.

Darus fuvarozás során az fentieken kívül lehetőség van akár gépek, vagy nehéz betonelemek, páncélszekrény, 10’és 20’ ISO konténerek daruzására és szállítására egyaránt. Illetve olyan speciális esetekben is állunk megrendelőink rendelkezésére, mint például napkollektorok, nyomdagépek, kazánok vagy éppen szobrok, műemlékek darus fuvarozása.

Megrendelőink számára lehetőséget biztosítunk akár egyszeri akár az állandó szállítási feladatok gyors és pontos ellátására darus fuvarozással kapcsolatban is.