Emelőhátfalas fuvarozás

Emelőhátfalas fuvarozás – számtalan előnnyel

Emelőhátfalas fuvarozásra lehet szükség, ha törékeny vagy fokozottan sérülékeny árut szeretnénk szállítani, illetve abban az esetben is, ha például szűk hely áll rendelkezésünkre a rakodás elvégzéséhez. De az emelőhátfalas fuvarozás nagymértékben megkönnyíti a rakodást, amennyiben egy kisebb raktárban vagy éppen pincében kell megoldanunk a fel- és lepakolást.

Az emelőhátfalas fuvarozás során használt valamennyi jármű előnye, hogy viszonylag könnyen rakodhatók, illetve nagyobb odafigyelést igénylő rakomány szállítására sokkal alkalmasabbak a más típusú szállítójárműveknél.

Modern, rendszeresen karbantartott gépparkunkban több emelőhátfalas jármű is megtalálható, melyek segítségével végezzük új és meglévő rendelőink számára az emelőhátfalas fuvarozás szolgáltatásunk.

Emelőhátfalas fuvarozás – nem csak áruszállítás során

Emelőhátfalas fuvarozás szolgáltatásunk, nem csak kizárólag vállalkozások számára elérhető, hiszen előfordulhat, hogy egy-egy belföldi vagy nemzetközi költöztetés során is megfelelőbb választásnak bizonyulhat egy emelőhátfalas jármű, hiszen azon kívül, hogy könnyebben pakolható a raktér praktikusabb is, hiszen akár nagyobb ládák rekeszek szállítmányozásra is tökéletes választás lehet.

Milyen esetekben célszerű emelőhátfalas fuvarozást igénybe vennünk?

Ahogy azt már korábban említettük emelőhátfalas fuvarozásra vállalkozásként és magánszemélyként is szükségünk lehet mindennapi életünk során, akár egy költözés során vagy éppen egy-egy áruszállítás alkalmával.

Egy emelőhátfalas teherautó nagymértékben megkönnyíti a szállítmányozási feladatokat, hiszen az emelőhátfal segítségével akár páncélszekrényt vagy nagyobb bútorokat is könnyedén tudunk fel- és lerakodni.

Az emelőhátfalas fuvarozás vállalkozások számára is megfelelő választás lehet, hiszen az áru rakfelületre történő felrakása nem lehet problémát, mivel rámpaként is funkcionálhatnak az emelőhátfalak, így a lerakodás is zökkenőmentesen történhet akár szintkülönbségek esetében is. Illetve tökéletes megoldás lehet kisebb cégeknek is, amelyeknél nincs igény esetleg targonca fenntartására.

Emelőhátfalas fuvarozás – megoldás speciális esetekben is

Számos speciális bánásmódot igénylő szállítmány fuvarozására is a lehető legjobb megoldást az emelőhátfalas fuvarozás jelenti, akár 1500 kilogrammos bruttó súlyig is megoldott az rakomány mozgatása az emlőhátfal segítségével. Munkatársaink minden egyes fuvarozás során az aktuális szállítmánynak megfelelően végzik a rakodást, illetve a fuvarozást a kiindulóponttól egészen a célállomásig.