Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés – költözés határok nélkül és határokon belül

Nemzetközi költöztetés alatt legtöbben az országhatárainkon kívülre történő költözést értik, szakmai berkeken belül azonban többnyire minden olyan fuvart, amely meghaladja az 500 km-es távolságot nemzetközi költöztetésnek nevezünk.

Ma már világszerte egyre több ember dönt a külföldre költözés mellet kortól, nemtől függetlenül. Vannak, akik családjukkal együtt kezdenek új életet valahol a világ egy távoli pontján, vagy éppen egyedül vágnak bele a nagy költözésbe.

Az Európai Unióhoz való csatlakozásunk óta még inkább megnövekedett honfitársaink kitelepülési kedve, így az egyre növekvő piaci igényekhez igazodva szolgáltatási palettánkat kibővítettük, jelenleg több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi költöztetés terén is.

Nemzetközi költöztetés – zökkenőmentesen

Egy külföldre költözés számtalan nehézséggel jár, nem egyszerű megtalálni a megfelelő lakást, elintézni a költözéshez szükséges papírokat stb. Azonban, ahhoz, hogy minden ügyfelünk számára problémamentessé tegyük legalább magát a külföldre költözést profi csapatunk, maximális szakértelemmel végzi nemzetközi költöztetés szolgáltatásunkat függetlenül attól, hogy a szomszédos országban vagy éppen a világ egy távoli szegletében szeretnének új életet kezdeni.

Ahogy azt már korábban említettük a vállalkozásunk által nyújtott nemzetközi költöztetés szolgáltatás során minden esetben a maximális hatékonyságra és magas minőségre törekszünk. Megrendelőink számára nem jelenthet problémát a kedvenc bútorok, háztartási gépek, illetve az egyéb ingóságok elszállítása sem.

Néhány jó tanács nemzetközi költöztetéssel kapcsolatban

Mivel minden egyes nemzetközi költöztetés számos papírmunkával jár, így érdemes már jóval a költözés időpontja előtt megtalálnunk a számunkra legmegfelelőbb szállítmányozó céget, aki akár a különféle engedélyek beszerzésével kapcsolatban is segítségünkre lehet.

Csak olyan szállítmányozó céggel érdemes költözni, akik megfelelő tapasztalattal, illetve referenciával rendelkeznek nemzetközi költöztetés terén. Hiszen senki sem örülne, ha útközben derülne ki, hogy valamilyen probléma van a költöztetés során.

Amennyiben vállalkozásunk nemzetközi költöztetés szolgáltatását veszik igénybe biztosak lehetnek benne, hogy minden egyes nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos szabályt, előírást betartunk, egészen a szállítás során használt gépjármű műszaki paramétereitől, a raktér kialakításán át a bútorok és ingóságok fel- és lerakodásáig.