Cégünk kiemeltem belföldi szállítmányozással, ezen belül komplett és részrakományok fuvarozásával, kiskocsis szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

A szállítás-szállítmányozás területén kialakult éleződő konkurencia harcban cégünk versenyben maradt a hasonló profilú vállalkozások mellett és a jövőben is minden lehetőséget megragad, hogy versenyképes maradjon.

Ezért a főprofil “normál, ponyvás gépkocsikkal történő fuvarozás 1-24 tonnáig, belföldön ” mellett több más kiegészítő szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, mint pl. költöztetés, áruterítés, gépszállítás, konténeres sittszállítás, daruzás, kézi anyagmozgatás.

Munkánk során széleskörű kapcsolatrendszert sikerült kialakítani, amelyet folyamatosan bővítünk. Szolgáltatásainkat igyekszünk a mindenkori követelményekre való tekintettel kialakítani, fejleszteni, és színvonalasan elvégezni, mind a saját fuvareszközeinkkel, mind az alvállalkozói kör segítségével.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy érdekeltek vagyunk az Önökkel való együttműködésben, ezért kérjük, hogy szállítási feladataikkal keressenek meg bennünket!

Munkatársunk szívesen áll az Önök rendelkezésére a (06-1)-271-1084 és a (O6-70) 389-9880 telefonszámokon.

Bízunk benne, hogy rövidesen Önöket is megbízóink között üdvözölhetjük!

Tisztelettel:
Sebestyén Ferenc
Ügyvezető